Többszemélyes VR játékok

Beat Saber

Ismered a Guitar Hero-t? Akkor a Beat Saber ismerős lesz! Ragadj fénykardokat és üsd szét a ritmusra érkező színes négyzeteket a lehető legmagasabb pontszám eléréséhez! Ha új vagy még a VR játékok világában, a Beat Saber tökéletes választás ahhoz, hogy megtapasztald ezt a teljesen egyedi élményt – akár egymással versengve is!

Játékosok: 1-4 fő

Echo VR

Kidobóznál egy a Szaturnusz körül keringő űrállomáson? Lődd ki magad az űrbe a haverokkal és küzdjetek meg egymással a súlytalan térben! Hajtsátok magatokat a tereptárgyakat megragadva és kábítsátok az ellenfeleket egy jól bevitt balegyenessel! A játék, hogy élvezhető legyen egy nagyjából fél órás oktatást igényel, ezt mindenképpen kalkuláljátok bele!

Játékosok: 1-6 fő

Eleven Asztalitenisz

Egy pingpong játék, ami annyira realisztikus, hogy többször azon kapod majd magad, rá akarsz támaszkodni az asztalra. A VR játékok közül is kiemelkedően élethű fizikával rendelkezik az Eleven asztalitenisz játéka, ahol egy loft lakásban, profi pályán, de a sivatag közepén is ütögethettek egymás- vagy a gép ellen. Ajánljuk bárkinek aki pötyögött már párszor a valóságban és kíváncsi arra, milyen egy igazán élethű VR játék!

Játékosok: 1-2 fő

Arizona Sunshine

Ti meddig bírnátok egy zombikkal elárasztott sivatagban? Ha mindig is ki akartad próbálni magad egy posztapokaliptikus környezetben, akkor irány a napsütötte Arizona! Pisztolyok, puskák, gránátok – valódi arzenál áll rendelkezésetekre, de vigyázzatok, a lőszer valódi kincs! A sztori módot ketten, a túlélőt akár négyen is játszhatjátok egyszerre.

Játékosok: 1-4 fő

Cook-Out

Ha a való életben már profi szakács vagy, próbáld ki magad a virtuális térben is! A Cooking Out-ban egy szendvicskészítő bőrébe bújsz és a játék receptjei alapján kell összeállítanod a legínycsiklandozóbb szendvicseket – persze időre! Főként gyerekeknek ajánljuk!

Játékosok: 1-2 fő

Rec room

Egy játék végtelen lehetőséggel! A Rec Room a tökéletes közösségi játék, ahol együtt focizhattok, íjászkodhattok, lézer harcolhattok, gokartozhattok, vagy bowlingozhattok. És a lista megy tovább, ha felhőtlen és változatos kikapcsolódásra vágytok, ez a játék nem okoz csalódást! Főként gyerekeknek ajánljuk.

Játékosok: 1-4 fő

Population One

Napjaink egyik legnépszerűbb játékformája, a battle royal már a virtuális valóságban is kipróbálható! Álljatok csapatba és maradjatok ti talpon a végére! Kínálatunk egyik legszórakoztatóbb és legszebb játéka maradandó élményt nyújt mindenkinek, akinek már van egy kis VR jártassága. A játék, hogy élvezhető legyen egy maximum fél órás betanítást igényel!

Játékosok: 3 fő

Acron: Attack of the Squirrels

Vigyázat, támadnak a mókusok! Igazi családi vagy baráti mókára vágysz? Jelöljetek ki egy játékost, aki VR szemüvegben a fa szerepét tölti be, a többiek pedig ragadjanak okostelefont és ostromolják meg azt mókusként! Az Acron: Attack of the Squirrels ötvözi a két technológiát, így akár egyszerre 9-en is játszhatjátok.

Játékosok: 2-9 fő

Onward

A legrészletesebb és legtaktikusabb lövöldözős játék VR-ra, amit csak igazán profiknak ajánlunk! Kb. 1 órás oktatást igényel a használata, de ha éreztek hozzá erőt, állunk rendelkezésetekre – mindenképpen egyeztessünk előre!

Játékosok: 1-4 fő

Nagyon közvetlenek, segítőkészek és jó fejek az ott dolgozók.
2 órát tudtam eltölteni, és streamelni iszonyat profi a felszereltség és végtelen lehetőség tárul mindenki elé aki ide el látogat.
Maximálisan csak ajánlani tudom őket!
Chaos Pandus
Nagyon komoly játék ház - mindenkinek ajánlom, aki egymaga megy játszani, vagy rendezvényeket szervez!
Szilas Pál
Szép kialakítás, segítőkész személyzet, nagyon jó élmény volt.
Slezsák Zsuzsanna
hu_HU