⚔️Szia Idéző, TFT verseny érdekel?⚔️
Közeledik a 5.5 set vége, ezért gondoltuk, hogy eléggé begyakoroltátok már a compokat ahhoz, hogy komolyabb keretek között mérjétek össze a tudásotokat. Érkezik hát az első Gamerland TFT verseny, Brozilla_TV és NoelTFT közreműködésével!
⏬⏬Nevezési infókért görgess le!⏬⏬
💰NYEREMÉNYEK💰
1. hely: 25 000 Ft + választható gaming tárgy
2. hely: 10 000 Ft + választható gaming tárgy
3. hely: 5 000 Ft + választható gaming tárgy
4. választható gaming tárgy
Választható gaming tárgyak:
• uRage Reaper 500 optikai gamer egér
• uRage Exodus 850TKL mechanikus gamer billentyűzet
• uRage Soundz 800 7.1 gamer füles
• uRage 400 Lethality RGB egérpad
Ezen felül, aki a Top 8-ban végez kap 2 db, aki eljut az offline versenyig kap 1 db Gamerland Gaming Vouchert, amit a későbbiekben felhasználhat konzol / PC / szimulátor játékra nálunk!
📅IDŐPONTOK📅
II. online selejtezők október 9. szombat
• check-in: 14:00-15:00
• 1. forduló: 15:00-17:00
• 2. forduló: 17:00-19:00
október 10. vasárnap
• check-in: 14:00-15:00
• elődöntők: 15:00-17:00
Offline döntő:
október 16. 13:00-20:30
ℹ️VERSENYINFOℹ️
A verseny első szakasza két fordulós online selejtezőből áll, ami a következő két hétvégén kerül megrendezésre az esportmanager.com oldalon. A selejtezők során 3 fordulóból kell továbbjutni, hogy az offline döntőbe kerülj. A szombati nap végére csak 16 játékos marad, akik vasárnap a döntőbe jutó 8 helyért küzdenek.
Akik a selejtezőkön kivételesen jól teljesítenek, és bejutnak a Top 16-ba, azok élőben Gamerlandben, közönség előtt mérettethetik meg magukat.
A verseny struktúrája pontozási rendszerre épül, és minden lobby után a helyezésetektől függően kaptok pontokat az alábbiak szerint
1. hely: 10p
2. hely: 8p
3. hely: 7p
4. hely: 6p
5. hely: 4p
6. hely: 3p.
7. hely: 2p
8. hely: 1p
A selejtezőből az így gyűjtött pontjaitok alapján fog továbbjutni 16 játékos, akik az offline versenyen egy 3 meccsből álló elődöntőt játszanak. Az itt elért eredmények alapján kerül sorba döntőre, amely szintén 3 meccsből áll, és ez határozza meg a végleges díjazási sorrendet.
Az elődöntőre és a döntőre kizárólag a helyszínen lesz lock-in, ezt mindenképp tartsátok észben a nevezésnél! A regisztrációkor kitöltött adataitokkal kell majd jelentkeznetek, így értelemszerűen a továbbjutás nem ruházható át.
✍️JELENTKEZÉS✍️
A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött. Ezt az esportmanager.com oldalán tudjátok megtenni a következők szerint:
1️⃣ A nevezéshez először regisztrálnod kell az esportmanager.com oldalon.
http://esportmanager.com/landing
2️⃣ Ezután tudsz nevezni a bajnokságokra:
Minden forduló előtt 1 órával lesz check-in. A bracket ez alapján lesz létrehozva, ha regisztráltál, de nem csekkolsz be a verseny előtt, nem vehetsz részt rajta.
📺KÖZVETÍTÉS📺
A versenyt Brozilla_TV ( https://www.twitch.tv/brozilla_tv ) és NoelTFT ( https://www.twitch.tv/noeltft ) közreműködésével szervezzük, akik a selejtezőket és a helyszíni versenyt is közvetíteni fogják Brozilla twitch csatornáján keresztül. A helyszínen találkozhattok Noellel, aki élőben fogja kommentálni az eseményeket!
A Riot Games, Inc. vagy a TFT Esports semmilyen partneri vagy szponzori kapcsolatban nem áll ezzel a versennyel.