Tedd feledhetetlenné párod Valentin napját!

Valentin-napon mindenki szeretné meglepni párját, és olyan ajándékot adni, ami biztosan örömet okoz, de közben nem megy rá a gatyája. Tuti tipp? Egy fiú szívéhez videojátékokon keresztül vezet az út! Legyél te a kivételes és laza barátnő, aki egy felejthetetlen gamer esttel lepi meg szerelmét! (Ezen biztosan meglepődik majd.)

Ajándékozz Valentin-napi Gamerland Vouchert*, és egy életre lekötelezed kedvesed! 😉

A Voucherrel szíved választottja bármelyik Gamerlandes eszközt igénybe veheti, így akár egy alkalommal mindent kipróbálhat! Csúcskategóriás számítógépek, újgenerációs konzolok, versenyautó szimulátorok, VR, arcade és retro gépek, teljesen egyedülálló, futurisztikus környezetben.

Valentin-napi Gamerland Voucher elérhető 5000 / 10000 /15000 / 20000 Ft értékben, digitális és kézbevehető formában is.

Írj nekünk erre címre és mondjuk is a továbbiakat: https://forms.gle/U1X4qYuV33tTMqkE6

Fontos: beváltás előtt mindenképpen foglaljatok időpontot a foglalás menüpont alatt online vagy telefonon, hogy biztosan legyen helyetek!

*A Voucherek 2022. december 31-ig érvényesek. A Voucheren feltüntetett összeg csak eszközök használatára érvényes és akciókra nem használható fel. Az összeget nem kötelező egy alkalommal elkölteni és a több személy játékát is fizetni lehet vele. A voucher átruházható, de vissza nem váltható.

hu_HU