Sport csomag

Sportolni izgalmasan is lehet!

Leírás
Leírás

Sportolj a jövő technológiájával. Most már VR szemüvegek segítségével is kitudsz próbálni új sportokat, vagy fejlesztheted tudásodat a már meglévőekben. Egy biztos, felejthetetlen élményekkel gazdagodsz, ha kipróbálod nálunk őket!

Férőhely: 1-4 fő

Ár: 2500/fő/30 perc | 3500/fő/45 perc | 4500 Ft/fő/1 óra

13 év alatti gyerek esetén csak saját felelőségre és gondviselő felügyelete mellett!

Foglalj telefonon: +36300141777 vagy

Eleven Asztalitenisz

Egy pingpong játék, ami annyira realisztikus, hogy többször azon kapod majd magad, rá akarsz támaszkodni az asztalra. A VR játékok közül is kiemelkedően élethű fizikával rendelkezik az Eleven asztalitenisz játéka, ahol egy loft lakásban, profi pályán, de a sivatag közepén is ütögethettek egymás- vagy a gép ellen. Ajánljuk bárkinek aki pötyögött már párszor a valóságban és kíváncsi arra, milyen egy igazán élethű VR játék!

Játékosok: 1-2 fő

Gorn

A GORN egy VR gladiátor szimulátor, amelyet a Free Lives, a Broforce és a Genital Jousting fejlesztői készített.

Az arénában meg kell küzdened a kiválasztott ellenfelek ellen.

Walkabout Mini Golf

Már elérhető az Oculus Quest & Rift platformon! Menj végig a gyönyörűen megtervezett pályákon, gyűjts elveszett labdákat, hívd ki a barátaidat, és nyiss bónuszszinteket. A rendkívül valósághű fizika tökéletes élményt nyújt a kemény golfozók és az alkalmi játékosok számára egyaránt.

GymClass

A legmodernebb fizika, a teljes test kinematika és a legmodernebb hálózatépítés segítségével a Gym Class a VR kosárlabdát igazinak varázsolja.

hu_HU