Rendezvényszervezés

Bootcamp a Bunkerben

Versenyre készültök, de nem találtok megfelelő helyet a gyakorláshoz? Gamerland bérelhető különtermében, a Bunkerben minden adott ahhoz, hogy csúcsformába kerüljetek. Alaptartozékként 5 db gaming PC segít ebben, de igény szerint a terem bővíthető. A kényelemről Arena Racer – Dark Desert székek, gamer asztalok, italhűtő és egy óriási kanapé gondoskodnak. Ha két meccs között lazulnátok egyet, a teremben található egy nagy TV is, amihez olyan konzolt adunk, amilyet csak szeretnétek.

Foglalás: foglalas@gamerland.hu  vagy +36300141777

Céges csapatépítő

Nem unjátok még az egy kaptafára épült, szokványos csapatépítőket? A huszadik „játékos” feladat helyett csillapítsátok inkább a csapaton belüli feszkót pár menettel a K.O. Ketrecben vagy egy kis VR zombihenteléssel. Ha ezzel megvagytok, javítsatok a csapatdinamikát egy co-op játékkal, majd a privát Boxotokban beszéljétek meg egy sör mellet, ki tehet arról, hogy kikaptatok! Amennyiben nem tudtok vagy nem akartok Gamerlandbe jönni, akkor sincs gáz, házhoz megyünk! Részletek a videóban.

Foglalás: hello@esportmanager.com vagy +36300141777

Közönségtalálkozó

Szívesen találkoznál rajongóiddal, de nehezen találsz hozzá megfelelő helyszínt? Legyél streamer, YouTuber, influencer vagy bármilyen egyéb tartalomgyártó, Gamerland arra született, hogy összehozzon követőiddel. Többszáz fő befogadására alkalmas nagyterem, színpad hangosítással,  LED-fallal, és minden minden tech cuccal, amire csak szükséged lehet. Ha ennél kisebben gondolkozol, bérelhető termeink és VIP Boxaink is állnak rendelkezésedre. A szervezés miatt ne izgulj, ha szeretnéd, mindenben segítünk!

Foglalás: foglalas@gamerland.hu  vagy +36300141777

Szülinap és baráti összejövetel

Szeretnéd, ha a szülinapod csak a gamelésről szólna? Többszereplős csapatjátékok, bunyós és sportjátékok, VR és versenyszimulátorok – mind azért, hogy egy felejthetetlen szülinapi élményben lehessen részed. Ha csak összejönnétek meccset nézni vagy lazulni, privát termeink és a VIP Boxok rátok várnak. A külön termeket igény szerint szinte bármilyen eszközzel fel tudjuk szerelni és az étel, ital ellátásról is gondoskodunk, hogy nektek a lábatok se kelljen kitenni. Az utóbbi a páholyokra is igaz, de ezekben a játék helyett az exkluzivitásra helyeztük a hangsúlyt.

Foglalás: foglalas@gamerland.hu  vagy +36300141777

Expó és játékbemutató

Gamerland több mint 1000 négyzetméteren terül el, saját konyhával és bárpulttal rendelkezik, így kiváló helyszínként szolgál kiállításokhoz, expókhoz és előadásokhoz. Tartsd meg gaming, geek, tech vagy bármilyen fiataloknak szóló rendezvényedet olyan környezetben, ahol a közönséged otthonosan mozog! Felszereltségünknek hála, ezen felül kézenfekvő helyszín vagyunk játékbemutatóknak is, legyen szó PC, XBOX, Playstation, Nintendo, VR vagy mobiljátékokról.

Foglalás: foglalas@gamerland.hu vagy +36300141777

LAN-bajnokság

Online bajnokságot szervezel és kellene egy helyszín a döntőnek? Összeszedtél pár havert és szervezett keretek között mérnétek össze az erőtöket? Gamerland ideális helyszín offline és online versenyek lebonyolítására is, hiszen közel 30 gaming PC, tematikus konzol helyszínek, különszobák és egy Magyaroszágon egyedülálló Esport Aréna gondoskodik arról, hogy emlékezetes legyen az alkalom. Bármiről is legyen szó, szívesen segítünk a szervezésben és a lebonyolításban egyaránt!

Foglalás: foglalas@gamerland.hu  vagy +36300141777

hu_HU