Randi csomag

Felejthetetlen randi VR-al!

Leírás
Leírás

Unod a hétköznapi randi programokat?!

Tökéletes randi hely, ha szeretnél felejthetetlen élményt pároddal. Rengeteg izgalmas játékkal várjuk a szerelmeseket.

Ár: 2500/fő/30 perc | 3500/fő/45 perc | 4500 Ft/fő/1 óra

13 év alatti gyerek esetén csak saját felelőségre és gondviselő felügyelete mellett!

Foglalj telefonon: +36300141777 vagy

Beat Saber

Ismered a Guitar Hero-t? Akkor a Beat Saber ismerős lesz! Ragadj fénykardokat és üsd szét a ritmusra érkező színes négyzeteket a lehető legmagasabb pontszám eléréséhez! Ha új vagy még a VR játékok világában, a Beat Saber tökéletes választás ahhoz, hogy megtapasztald ezt a teljesen egyedi élményt – akár egymással versengve is!

Játékosok: 1-4 fő

Cook-Out

Ha a való életben már profi szakács vagy, próbáld ki magad a virtuális térben is! A Cooking Out-ban egy szendvicskészítő bőrébe bújsz és a játék receptjei alapján kell összeállítanod a legínycsiklandozóbb szendvicseket – persze időre! Főként gyerekeknek ajánljuk!

Játékosok: 1-2 fő

Walkabout Mini Golf

Már elérhető az Oculus Quest & Rift platformon! Menj végig a gyönyörűen megtervezett pályákon, gyűjts elveszett labdákat, hívd ki a barátaidat, és nyiss bónuszszinteket. A rendkívül valósághű fizika tökéletes élményt nyújt a kemény golfozók és az alkalmi játékosok számára egyaránt.

Eleven Asztalitenisz

Egy pingpong játék, ami annyira realisztikus, hogy többször azon kapod majd magad, rá akarsz támaszkodni az asztalra. A VR játékok közül is kiemelkedően élethű fizikával rendelkezik az Eleven asztalitenisz játéka, ahol egy loft lakásban, profi pályán, de a sivatag közepén is ütögethettek egymás- vagy a gép ellen. Ajánljuk bárkinek aki pötyögött már párszor a valóságban és kíváncsi arra, milyen egy igazán élethű VR játék!

hu_HU