Axxial Gaming – Tavaszi LoL Kupa

Húzd fel a Mobi cipőt, kézbe a Krakenölőt és irány április 10-én az Idézők Szurdoka! Érdemes lesz az Axxial Gaming Tavaszi League of Legends kupáján farmolni, hiszen Gamerlandnek, az Iponnak és a Cooling Masternek köszönhetően dicsőség mellett értékes pénz- és tárgynyereményeket vihettek haza!

NYEREMÉNYEK
1. hely: Team Plague – 100.000 Ft pénznyeremény és 50.000. értékű Ipon kupon

🥈hely: KMK Esport – 5 db Cooler Master MM711 gamer egér

🥉Nézői nyeremények: a közvetítés alatt kisorsoltunk a nézők között 3 x 2340 RP-t és 1
db Cooler Master MM711 gamer egeret.

VERSENYINFÓ

Az egész kupa online kerül megrendezésre, egyenes kieséses rendszerben. A selejtezőkre szombati napon (04.10.) kerül sor best of 1 formátumban, innen a legjobb 4 jut tovább a vasárnapi (04.10) elődöntőkbe és a döntőbe, ahol best of 3 után hirdetünk győztest. Minden mérkőzést az EU NE szerveren kell lejátszani. Minden csapatnak a mérkőzés kiírt időpontja előtt legkésőbb 5 perccel elérhetőnek kell lennie Discordon, a lobbyban kell tartózkodnia és a champion selectet legkésőbb a kiírt időpontig el kell indítania. Ez alól felmentést kizárólag a korábbi mérkőzés elhúzódása adhat. Mérkőzést a kiírt időpont előtt el lehet kezdeni, amennyiben mindkét csapat teljes létszámmal a lobbyban tartózkodik.

📅IDŐPONTOK📅
•Nevezés: 2021.04.02-10.
•Selejtezők: 2021.04.10. 17:00
•Elődöntők és döntő: 2021.04.11. 17:00

Axxial Gaming – Tavaszi LoL Kupa versenyszabályzat:

1. Minden nevezett játékos a nevezés beküldésével automatikusan elfogadja a versenyszabályzatot.
2. Nevezésre minden olyan játékos jogosult, aki EU-NE szerveren rendelkezik 30-as szintű fiókkal és jelenleg nincs eltiltás alatt (ide tartozik a Leavebuster is). A játékosok csak a saját fiókjukat használhatják.
4. Kötelező minden mérkőzést a League of Legends EU NE szerveren lejátszani.
3. A nevezés feltétele legalább betöltött 14. életév (legkésőbb a verseny első napjáig szükséges betölteni). 14-18 év közötti versenyző esetén a nevezési határidő vége előtt szülői beleegyező nyilatkozat beküldésére van szükség, amit az esport@axxialgaming.hu-ra email címre várunk. A formanyomtatványért kérlek írj nekük!
4. A csapatot az edző vagy a csapatkapitány nevezheti, a szervezők a csapatot nevező személy szavát tekintik véglegesnek.
5. A kupára minimum 5 fős csapat nevezhet, továbbá engedélyezünk minden csapat számára 1 csere játékos nevezését is. Amennyiben csere van, mindenképp vegyétek fel
a verseny szervezőivel a kapcsolatot (játék közben és a szervezők tudta nélkül nincs csere). Ammenyiben a csapatban 6 személy vett részt, a nyeremény nem növekszik és osztódik el, illetve nem lesz több tárgynyeremény.
6. A versenyen minden csapatban minimum 3 magyarnak kell lennie, rajtuk kívül két külföldi játékos lehet.
7. A brackets (ágrajz) teljesen random készül, nincs lehetőség újra seedelni (újraformálni) a bracketet.
8. A magasabb seeddel (kisebb arab szám) rendelkező csapat választ oldalt.
9. A verseny egyenes kieséses, amelyik csapat kikap az kiesett. A döntő best of 3 formátumú, itt kettő nyert mérkőzésig tart a játék.
10. Pálya és játékmód: Summoners Rift, Tournament Draft.
11. A versenyt tournament kód nélkül nem lehet lejátszani.
12. A versenyen előfordulható technikai hibák miatt mindkét csapat számára maximum 10 perc szüneteltetés engedélyezett.
12/A. Mérkőzést megszakítani abban az esetben lehetséges, ha: nem telt 1 perc, egyik játékos sem szenvedett el sebzést, valaki rosszul választott idézőképességet, téves a rúnahasználat, pause alatt a másik fél beleegyezik a mérkőzés újrakezdésébe és erről screenshot készül, vitás esetben adminhoz kell fordulni.
13. Toxikus viselkedést esetén a szervezők kitilthatnak a versenyről.
14. Mindkét csapatnak lehetősége van további 1 személyt (menedzser, edző, stb) a spectator slotba hívni. Ha nincs a verseny szervezői által kijelölt közvetítés a mérkőzésről, akkor ez a szám lehet 2.
15. A verseny az http://esportmanager.com/landing versenyszervező platformon zajlik. A versenyen való részvétel esportmanager.com regisztrációhoz kötött. Regisztráció nélkül nem lehet részt venni a versenyen.
16. „Placeholder” opcionális lehetőségként engedélyezett, screenshot-ok készítése javasolt.
17. „Prodraft” külső alkalmazás szintén engedélyezett a hősválasztási fázis előzetes lebonyolítására.
18. Jelen szabályzat egyetlen pontja sem írja felül az Idézők Kódexét. Ezt itt találjátok: https://eune.leagueoflegends.com/hu/featured/summoners-code
19. A versenyen mindenki saját felelősségre vesz részt, azért hogy jól érezze magát és nyereményeket szerezzen. Ezért kérünk, ha az ellenfeled nem sportszerűen viselkedik veled szemben, te akkor is maradj nyugodt és keresd meg a játék vezetőjét az ügy tisztázása érdekében.
20/A. Közvetítés szabályai: Online mérkőzések esetén a GamerlandTV kizárólagosan jogosult a Versenyről bármilyen audiovizuális felvétel készítésére vagy ilyen felvétel készítésének engedélyezésére és felhasználására, ideértve különösen a nyilvánossághoz való közvetítés jogát (például a Verseny streamelése vagy egyéb platformon vagy technikákkal történő közvetítése). Az audiovizuális felvételek jogtulajdonosa a GamerlandTV.
20/B. Online mérkőzések esetében bármely versenyző jogosult a csapat mérkőzéseinek streamelésére vagy egyéb platformon vagy technikákkal történő közvetítésére abban az
esetben, amennyiben a GamerlandTV nem közvetíti az adott mérkőzést élőben (streameléssel, vagy egyéb platformon vagy technikákkal történő közvetítéssel). Amennyiben a GamerlandTV vagy annak megbízottja a fentiek szerint előben közvetíti a csapat mérkőzését, akkor egyik versenyző sem steamelheti a mérkőzését, illetőleg egyéb platformon vagy technikákkal történő közvetítés is szigorúan tilos.

SZPONZOROK

Gamerland
Web: http://gamerland.hu
Facebook:https://www.facebook.com/gamerlandhu
Instagram: https://www.instagram.com/gamerlandhu/
Cooler Master•
Web: https://www.coolermaster.com/
Facebook:https://www.facebook.com/coolermasterhungary
Ipon
Web: https://ipon.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/iPon.hu/