Gang csomag

Többen az igazi!

Leírás
Leírás

Egyszerre akár többen is kipróbálhatjátok a virtuális valóságot.

Ár: 2500/fő/30 perc | 3500/fő/45 perc | 4500 Ft/fő/1 óra

13 év alatti gyerek esetén csak saját felelőségre és gondviselő felügyelete mellett!

Foglalj telefonon: +36300141777 vagy

Beat Saber

Ismered a Guitar Hero-t? Akkor a Beat Saber ismerős lesz! Ragadj fénykardokat és üsd szét a ritmusra érkező színes négyzeteket a lehető legmagasabb pontszám eléréséhez! Ha új vagy még a VR játékok világában, a Beat Saber tökéletes választás ahhoz, hogy megtapasztald ezt a teljesen egyedi élményt – akár egymással versengve is!

Játékosok: 1-4 fő

Echo VR

Kidobóznál egy a Szaturnusz körül keringő űrállomáson? Lődd ki magad az űrbe a haverokkal és küzdjetek meg egymással a súlytalan térben! Hajtsátok magatokat a tereptárgyakat megragadva és kábítsátok az ellenfeleket egy jól bevitt balegyenessel! A játék, hogy élvezhető legyen egy nagyjából fél órás oktatást igényel, ezt mindenképpen kalkuláljátok bele!

Játékosok: 1-6 fő

Arizona Sunshine

Ti meddig bírnátok egy zombikkal elárasztott sivatagban? Ha mindig is ki akartad próbálni magad egy posztapokaliptikus környezetben, akkor irány a napsütötte Arizona! Pisztolyok, puskák, gránátok – valódi arzenál áll rendelkezésetekre, de vigyázzatok, a lőszer valódi kincs! A sztori módot ketten, a túlélőt akár négyen is játszhatjátok egyszerre.

Játékosok: 1-4 fő

Pavlov Shack

Többszereplős lövöldözős játék VR-ben valósághű fegyvermechanikával, 5 és 5 versengő és közösségi játékmóddal.

 

Napjaink egyik legnépszerűbb játékformája, a battle royal már a virtuális valóságban is kipróbálható! Álljatok csapatba és maradjatok ti talpon a végére! Kínálatunk egyik legszórakoztatóbb és legszebb játéka maradandó élményt nyújt mindenkinek, akinek már van egy kis VR jártassága. A játék, hogy élvezhető legyen egy maximum fél órás betanítást igényel!

Játékosok: 3 fő

hu_HU