Adventure pack

Irány az ismeretlen!

Description
Description

Ha szereted az izgalmas kalandokat, mindig is szerettél volna Indiana Jones bőrébe bújni, akkor válaszd a Kalandor csomagot!  Igazi, hamisítatlan VR kalandok lenyűgöző látvánnyal és izgalmas sztorikkal.

Price: 2500 HUF/person/30 minutes | 3500 HUF/person/45 minutes | 4500 HUF/person/60 minutes

13 év alatti gyerek esetén csak saját felelőségre és gondviselő felügyelete mellett!

Book on the phone +36300141777 or

Green hell

Rekkenő küzdelem a túlélésért az amazóniai esőerdőben. Ez az új túlélési játék, amely még korai hozzáférés alatt áll, rendszeresen frissül és optimalizálódik, és 2019. szeptember 5-én egy vadonatúj Story móddal egészül ki.

Vader Immortal I-II-III

Ki ne álmodott volna arról gyerekként, hogy egyszer beléphessen a Star Wars világába és valódi lézer fegyvereket forgathasson vagy éppen Jedi erőt használva mozgathasson tárgyakat? Pontosan ezt az élményt hozzuk el számotokra a Vader Immortal sorozattal, mely játékot a Lucas Film és az Oculus közösen készítettek.

A játékot ajánljuk mindenkinek, aki szereti a Star Wars univerzumát, vagy csak kipróbálna egy lélegzetelállító űrkalandot.

Arizona Sunshine

Ti meddig bírnátok egy zombikkal elárasztott sivatagban? Ha mindig is ki akartad próbálni magad egy posztapokaliptikus környezetben, akkor irány a napsütötte Arizona! Pisztolyok, puskák, gránátok – valódi arzenál áll rendelkezésetekre, de vigyázzatok, a lőszer valódi kincs! A sztori módot ketten, a túlélőt akár négyen is játszhatjátok egyszerre.

Játékosok: 1-4 fő

en_US