Egyszemélyes VR játékok

Richie’s Plank Exparience 

Éld át, milyen lehet egy 80 emeletes felhőkarcoló szélén sétálni vagy éppen repülni az adrenalintól remegő lábakkal, 120-as pulzussal, izzadó kezekkel. Egyet se félj, mindezt megteheted Gamerland nyújtotta teljes biztonságban és kényelemben! Az igazán bevallásosok kipróbálhatják Nightmare módot, ahol egy intenzív horror storynak lehetsz a részese.

1-2 órás szórakozást nyújt barátoknak és családtagoknak egyaránt.

Space Pirate Trainer

Meguntad már a Halo vagy éppen a Mass Effect sorozatok folyamatos végigjátszását? Szeretnél egy intenzívebb és valósághűbb harcos játékélményt az űrben? Gyere és bújj bele egy űrkalóz mindennapjaiba és küzdj meg a feléd tartó droidok hadával a legmodernebb fegyverzetek segítségével!

Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a lövöldözős játékokat vagy kíváncsi, milyen lehet átélni a filmekben már sokszor látott űrcsaták élményeit.

Vader Immortal I-II-III

Ki ne álmodott volna arról gyerekként, hogy egyszer beléphessen a Star Wars világába és valódi lézer fegyvereket forgathasson vagy éppen Jedi erőt használva mozgathasson tárgyakat? Pontosan ezt az élményt hozzuk el számotokra a Vader Immortal sorozattal, mely játékot a Lucas Film és az Oculus közösen készítettek.

A játékot ajánljuk mindenkinek, aki szereti a Star Wars univerzumát, vagy csak kipróbálna egy lélegzetelállító űrkalandot.

GYM Class

Ha szeretsz kosarazni és részt vennél egy nem mindennapi VR sport élményben, akkor jó helyen jársz! Gyere és égess el pár kalóriát egy szórakoztató kaland közepette. Próbáld ki, gyakorolj és legyél te a VR kosárlabdázás következő Michael Jordanje.

Ajánljuk mindenkinek, aki egy aktív VR élményre pályázik.

Gorn

Nagy kedvenced a Gladiátor film? Vagy éppen csak egy közeli harcélményt szeretnél átélni? Ez esetben mindenképpen a Gorn játékot ajánljuk neked. Közelharci fegyverzetek segítségével iktasd ki ellenfeleid és légy te a gladiátorok legjobbika!

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne egy testközeli virtuális élményét kipróbálni; de felhívjuk figyelmeteket, hogy a játék sok vért tartalmaz!

Fruit ninja

Talán senkinek sem kell bemutatnunk a Fruit Ninját, hiszen a világ egyik legnépszerűbb telefonos játékai közé sorolhatjuk. Ha eddig csak 2D-ben tudtad kipróbálni, hogy milyen egy gyümölcsöket szabdaló ninjának lenni, akkor itt az idő, hogy ezt a Virtuális Valóság színterében is átéld.

Ha van játék, amit minden korosztálynak tudunk ajánlani akkor a Fruit Ninja lesz az.

Eleven Assassin

Ha úgy érzed magyar emberként a véredben van az íjászat, ha visszaugranál pár évszázadot a történelemben, ha középkori várvédőként szeretnéd próbára tenni magad – az Eleven Assassin lesz a te játékod. Legyél a modern Robin Hood, és ne engedd ellenfeleidnek, hogy betörjék otthonod kapuit!

 

A játékot ajánljuk mindenkinek, aki egy igazi középkori élményre pályázik.

Elixir

Ha egy igazi boszorkánynak vagy varázslónak szeretnéd érezni magad, akkor az Elixirt neked találták ki. A játék lényege, hogy a kis varázs laborodban saját főzeteket és varázsigéket készíthess és próbálhass ki. Próbáld ki és legyél te a Virtuális valóság legnagyobb boszija vagy épp varázslója!

 

A játékot korosztály függetlenül mindenkinek ajánlani tudjuk.

Nagyon közvetlenek, segítőkészek és jó fejek az ott dolgozók.
2 órát tudtam eltölteni, és streamelni iszonyat profi a felszereltség és végtelen lehetőség tárul mindenki elé aki ide el látogat.
Maximálisan csak ajánlani tudom őket!
Chaos Pandus
Nagyon komoly játék ház - mindenkinek ajánlom, aki egymaga megy játszani, vagy rendezvényeket szervez!
Szilas Pál
Szép kialakítás, segítőkész személyzet, nagyon jó élmény volt.
Slezsák Zsuzsanna
hu_HU