Aréna

Esport aréna

Ahhoz, hogy világszínvonalú esport versenyeket rendezhessünk, világszínvonalú helyszínre van szükségünk. Nagyszínpadunk, vagy más néven Esport arénánk, nemzetközi példára lett kialakítva, hogy a csapatok és a nézők egyaránt profi körülmények között izgulhassák végig az összecsapásokat. Ehhez elengedhetetlen kellék a 2×5 high-end PC-t felsorakoztató 20 méter hosszú színpad, a Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-fal, a fények és a kiváló hangosítás. Gamerland szíveként központi helyet foglal el, ahol nem csak mérkőzéseket, de előadásokat és egyéb események közvetítéseit is figyelemmel kísérheted.

Mindenkiben ott egy kis Ronaldo!

Sportszár, stoplis és lábszárvédő. Bár kemény becsúszásokra kell számítani, a Baller arénában ezekre nem lesz szükséged. Lépj a pázsitra (szó szerint) és bizonyítsd, hogy nincs nálad skillesebb PES-ben vagy FIFA-ban, legyen szó hagyományos mérkőzésről vagy kispályás trükkfiesztáról. Ilyen környezetben még nem tetted próbára magad, ezt garantáljuk!

Ne csak a gombokat püföld!

Le, föl, le, le, előre, föl, X. Ismerős? Akkor neked is az egyedi K.O. Ketrecben a helyed, ahol a legnépszerűbb bunyós játékokban veheted fel a kesztyűt riválisaid ellen. Legyen egy szó egy kiadós Mortal Kombat cafatolásról, Dragon Ball FighterZ csillagharcos ütközetről, vagy egy élethű UFC bunyóról, a ketrecből csak győztesként érdemes kisétálni.

Ha elkap a sebességmámor

Füstöljenek a gumik, robbanjanak be a hajtóművek és daráljon a cséplőfej! A Racing aréna szimulátorain szinte bárminek a volánja mögé beülhetsz, legyen az egy Forma1-es autó, repülőgép, kamion vagy éppen egy traktor.

hu_HU